Вашиот прелистувач не поддржува JavaScript кој е неопходен за правилно функционирање на сајтот.

Управување со кориснички имиња и привилегии

COBISS Кооперативен онлајн библиографски систем и сервиси COBISS

Обрасци

Линкови до обрасците:

Барањето за добивање корисничко име го подготвува администраторот на локални апликации за корисникот кој сака да добие прво корисничко име во одредена библиотека. Откако образецот ќе се пополни програмски, администраторот може веднаш да отвори корисничко име за корисникот и да му ги додели соодветните привилегии за работа во системот COBISS. Потпишаниот и заверен образец ВБМ мора да го добие во рок од 14 дена од денот на отворање на корисничкото име. Доколку барањето не стигне навремено, ВБМ го блокира корисничкото име и за тоа го известува администраторот на локалните апликации и корисникот.

Датум на последна измена: 20. 2. 2015


ОНЛАЈН-ЕВИДЕНЦИИ

Пристап до регистрациите

Регистрирани корисници
ПРИЈАВУВАЊЕ НА ПОРТАЛОТ

Ваша е-пошта:

Лозинка:

Дали ви е потребна помош?

Телефон:
(02) 3230 151, лок. 200

Е-пошта: cobissizo@nubsk.edu.mk

© 1997-2022 IZUM | V 3.20 |